Voor Stichting Welzijn Lochem mocht ik de voor- en achterkant van het jaarverslag 2018 maken. Ik combineerde hierbij fragmenten van verschillende portretten, die samen een nieuw en compleet beeld vormen. Zij vertegenwoordigen de diverse samenleving van Lochem. Samen zijn ze Lochem. In voorbereiding op deze opdracht, heb ik een praktische workshop over Beeldtaal ontwikkeld en gegeven. Door het SWL team actief te betrekken in het creatie proces, kregen zij een beeld van collage techniek en gaven mij daarbij inspiratie en de nodige achtergrondinformatie. Ook dit jaar mag ik weer voor ze aan de slag, er komen nieuwe visitekaartjes aan, de algehele look & feel van jaarverslag 2019 komt voor mijn rekening èn we gaan relatiegeschenkjes creëren. Oh ja, daarnaast teken ik ook nog eens elk nieuw smoeltje wat bij hun team komt. Zo’n toffe klant!