Designer, artdirector, illustrator, keramist zijn titels die me passen, mijn studio bevind zich in het midden van Nederland in Harderwijk om precies te zijn. Al een “tijdje” geleden ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, met als specialisme Illustratieve Vormgeving. Sindsdien heb ik uitgebreide werkervaring opgedaan bij multi-mediabureaus, grafische bureaus en reclamebureaus gevestigd in o.a. in Amersfoort en Amsterdam. Door deze ervaring, heb ik een breed en compleet pakket ontwikkeld wat ik nog steeds graag wil aanbieden aan mijn klanten. Elke communicatievraag op een persoonlijke manier, helder en aansprekend doorvertalen.

. DESIGN . Wat ik voor je kan betekenen is het vormgeven van jouw bedrijfsidentiteit. Wat zou kunnen bestaan uit een logo, visitekaartje, briefpapier, website, flyer, brochure of verpakking.

. ARTDIRECTION .  Ook het aansturen van een complete campagne hoort bij mijn skills. Dit begint bijvoorbeeld bij fotografie, vervolgens het photoshoppen van de foto (keyvisual) en de eventuele doorvertalingen naar billboards, posters, display’s en advertenties of commercials. Al deze klussen kunnen op eigen plek of op locatie uitgevoerd worden.

. ILLUSTRATIONS . Op jonge leeftijd begon ik al met illustreren, dit bleef voor altijd als een rode potloodlijn door mijn creatieve leven lopen. In de vorm van tekeningen, schilderijen of toegepast in b.v. magazines, advertenties, flyers, kinderboeken, geboortekaartjes of trouwkaartjes. You name it.

. KERAMIEK . Nog niet zo lang geleden ben ik in de ban geraakt van klei. Een oventje gekocht. Gaan kleien als een malle en ben nog steeds in de ban. Alles is nog in een ontdekkingsfase. Maar ben echt van plan om hier op deze plek de creaties te laten zien en misschien zelfs te verkopen. Dus stay tuned.

Nou dat! 

LET’S CREATE SOME SUNSHINE.

Daphne Bles . Slot

KNOPJE_RECHTS