“In dit vakantieboek mag jij kleuren, scheuren, knippen en plakken. Je mag er zelfs mee gooien of knuffelen, zolang jij maar doet wat je leuk vindt. Zorg ervoor dat jouw GA! doe boek precies wordt zoals jij wil en vergelijk het met vriendjes en vriendinnetjes. Niks is fout, alles is goed… Fijne vakantie hè!”

Het Doe boek is een idee van het GA! Harderwijk communicatie team, waar Dapilllustrations al 5 jaar met veel plezier onderdeel van is. Dit boekje werd speciaal ontwikkeld voor kinderen uit de groepen 5 en 6 van de basisscholen in Harderwijk en bevat opdrachten, die kinderen stimuleren tot beweging en creatief zijn in hun vakantie! Ik mocht niet alleen met concept en illustraties aan de slag, maar heb ook samen met Tim van Cultuurkust vlogs gemaakt, om de kinderen te informeren over het boekje: https://youtu.be/ribucJmn6ts